Produljen rok za članarine

Novosti

Poštovani članovi, s obzirom na izvanrednu situaciju uzrokovanu epidemijom korona virusa obaviještavamo Vas da je rok za uplatu članarine za 2020. godinu produljen do 30.04.2020. Ukoliko niste sigurni u iznos svojih dugovanja, molimo Vas obratite se putem emaila na adresu [email protected] ili putem Kontakt forme na stranici kluba. IBAN kluba se nalazi na Kontakt formi, […]

Otkazani sistematski pregledi

Novosti

Temeljem odluke Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske o proglašenju epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, na području čitave Republike Hrvatske do daljnjega se odgađaju pregledi sportaša, pa tako i u Talassotherapiji Opatija.

Otkazani treninzi do 01.04.2020.

Novosti

Na preporuku Grada Opatije i civilne zaštite, posljedicom širenja korona virusa, uprava kluba donijela je odluku da se do 01.04.2020. treninzi neće održavati. O nastavku treninga biti ćete obaviješteni na vrijeme. Više o obavijesti epidemiološkog odjela NZZJZ PGŽ možete pročitati OVDJE.

HJS: Otkazane regate do 06.04.2020.

Novosti

Odluka Izvršnog odbora: Kalendar HJS-a Slijedom odluka tijela RH i preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kojom se preporučuje da se sve manifestacije odgode do daljnjeg, odnosno do stabiliziranja situacije sa korona virusom, Izvršni odbor HJS-a donosi odluku, u cilju zaštite svojih članova, da se za regate iz Kalendara HJS-a koje se trebaju održati do […]

Članarine za 2020. godinu

Novosti

Mole se svi članovi J.K. Opatija koji do sada nisu uplatili članarinu za 2020. godinu, da istu podmire najkasnije do 31.03.2020.