IOM Opatija CUP 2014.

IOM Opatija CUP

Danas su se objestinele meterološke najave stoga su odjedrena svega 4 plova. Jedreno je po slabom istočnjaku snage svega par čvorova. Regata je završena i možemo je porglasit i više nego uspješnom. Nadamo se dogodine nadamo se više takmičara ali i vjetra.

IOM Opatija CUP 2014.

IOM Opatija CUP

I ovoga vikenda, danas i sutra 26. i 27. travnja održati će se IOM Opatija kup za Klasu radio upravljanih jedrilica. Regata će se održavati ispred luke Opatija a očekuje se 10 do 15 jedriličara. Start prvog jedrenja predviđen je 26.04. u 12,00 sati. Predviđeno je 18 plovova, a da bi regata bila uspješna dovoljna […]

International Spring Optimist Cup 2014. – 3. dan

Int. spring Optimist CUP

Završio je International Spring Optimist Cup bez i jednog odjedrenog plova. Tramuntana je iznevjerila ponovo jutros tako da se nije ni pokušalo startati iako je flota bila na moru. U 11 i 30 službeno je završio još jedan International Spring Optimist Cup.

International Spring Optimist Cup 2014. – 2. dan

Int. spring Optimist CUP

Ni danas flota od 120 kadeta nije imala sreće. Vjetar niko da nam se smiluje, pokuša ranog starta nije urodio plodom jer tramuntana svoje snage 1-3 čova nije dovoljna. Čeka se do daljnjeg.

International Spring Optimist Cup 2014. – 1. dan

Int. spring Optimist CUP

Nažalost danas se nije jedrilo na Međunarodnom proljetnom kupu optimista koeficjenta 1.6. Flota je izašla na more oko 9 i 30 te se vratila na kraj oko 1 sat sa samo jednim pokušajem starta ali bez uspjeha. Jačina vjetra se kretala od 3-6 čvorova međutim smjer se mjenjao za preko sjeevera istoka zadržao se kratko […]